Нові надходження

 Бібліотека-філія 18 ВМ ЦБС отримала нові книжкові видання, серед яких твори з української літератури шкільної програми: "Захар Беркут" І.Франка, "Лісова пісня" й "Кассандра" Лесі Українки, "Кайдашева сім'я" й "Салдацький патрет" І.Нечуя-Левицького, а також "Улюблені казки для найменших", "Літо в халабуді" В.Коваль і "Чудесна мандрівка Нільса Гольгерсона з дикими гусьми".

Не можна оминути увагою книжечки кишенькового формату Л.Керролл "Аліса в Дивокраї" й "Аліса в Задзеркаллі" як зразки висококласного фентезі для малечі.

Серед корисних навчальних книг для дітей комплексне видання для підготовки до ЗНО з української літератури за редакцією І.Давиденка, практикуми з орфографії й пунктуації української мови Ю.Могили, прописи для найменших з математики й письма.

Для дорослих користувачів надійшов довгоочікуваний роман авторки бестселера "Мелодія кави у тональності кардамону" Н.Гурницької "Та, що ламає вітер", детективи В.Лиса "Жінка для стіни" та О.Красовицького і Є.Кужавської "Справа зниклої балерини (на основі реальних подій", а також "Вільні стосунки" В.Левченко, "Опале листя" Г.Маркеса й поезії Ю.Базі "Ранок 24-го" про наше сьогодення.



Коментарі